Cautare

4990 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate con admare" (4.72 secunde)
Antrenamentul este personalizat in functie de nevoile dumneavoastra - pentru obtinerea celor mai bune rezultate antrenorii Hypoxi va vor asigura in mod constant supraveghere si indrumare, in studiourile autorizate. ... Principalul avantaj al metodei Hypoxi este ca pana si sesiunile de exercitii scurte pot genera rezultate pozitive.
In cea mai noua locatie dedicata frumusetii si ingrijirii, poti incerca OxyGenera - un concept unic in tratamentele faciale cu Oxigen Hiperbaric si InfraRed Soft Laser cu rezultate incredibile in tratamentele anti-age si de lifting instant.
Ai parcurs un drum anevoios, ai muncit din greu, dar esti multumit de rezultate. ... Nu orbecai de unul singur fara sa stii foarte clar ce ai de facut sau incotro mergi, ca sa nu pierzi timp si energie inutil, fara rezultate palpabile.
Dieta este doar un soc metabolic (ca o reteta de prajituri recomandata dupa stiinta si bunul plac al fiecaruia) cu rezultate pentru moment sau pentru o anumita perioada!
Pina acum erau sondaje diferite, cu rezultate diferite. La campania asta acelasi sondaj apare in trei ziare nationale cu trei rezultate diferite. Si ca sa fie treaba completa, a doua zi apare si la televiziuni, cu alte rezultate.
Vrea rezultate rapide la echipa nationala. ... La Federatie esti implicat, nu sunt rezultate, se face o analiza serioasa si se iau decizii.
Noi trebuie sa ne vedem de treaba si cum am mai spus, la final, trebuie sa ne uitam la rezultate. ... Noi trebuie sa ne vedem de treaba si cum am mai spus, la final, trebuie sa ne uitam la rezultate.
El a declarat ca discutiile privind con-stituirea viitorului Guvern sunt structurate pe patru etape, abia ultima fiind desemnarea celei mai bune formule de guvernare.
El a declarat ca discutiile privind con-stituirea viitorului Guvern sunt structurate pe patru etape, abia ultima fiind desemnarea celei mai bune formule de guvernare.
Uioreanu a aratat ca se doreste introducerea votului uninominal pentru con-silierii locali, considerandu-se ca acestia sunt cei mai apropiati de cetateni.
Ca atare, un grup de 26 de senatori PSD si PPRM a sesizat ieri Curtea Con-stitutionala in legatura cu actul normativ.
Deputatul a apreciat ca, data fiind readucerea in discutie a anticipatelor de catre actuala guvernare, este necesar ca PSD sa-si con-struiasca “propriile argumente pentru alegeri“.
Apostolii portocalii ai dreptei sunt fosti comunisti, deveniti membri ai internationalei socialiste, dupa ’89, trecuti la dreapta si zbierandu-si acum apartenenta la neo-con-ul isteric.
Si, si, sono con bambina ... Anche io ti amo... ciao amore, ciao ", Copila pare ca uita de tata si o intreaba cu cine a vorbit.
Proiectul de hotarire in cauza era inca de la inceputul saptaminii si la cabinetul prefectului, iar intocmirea lui a avut la baza si faptul ca, in final, lucrarile si materialele pentru contractele incheiate de societatea mentionata cu DJDP, sint de fapt efectuate si livrate de Transporturi Auto si Con 2000.
Remanierea Guvernului intra, la fel ca si alegerile anticipate, intr-un con de umbra. Liderii Aliantei PNL-PD au intrat pe aceeasi lungime de unda si sustin ca prioritara este indeplinirea programului de guvernare.
Presedintii de consilii judetene din tara vor discuta la sfarsitul acestei saptamani, la Con-stanta, propunerile de modificare a Legii administratiei publice locale, a legislatiei privind finantele publice locale si cea privind descentralizarea administratiei publice.
Astfel, presa semnala ca, post-factum, "obiectiile PD si PNLfata de dreptul la replica i-au determinat pe reprezentantii celor doua partide sa con
2 din Con-stitutie. DNA este o structura in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie", se arata in scrisoare.
Supararea lui Groza pe administratia locala isi are radacinile in relatia tensionata cu prefectul pedist Nicolae Giugea, caruia i-a reprosat mai mult sau mai putin voalat anturajul prost din prefectura si intentia de a-l pune intr-un con de umbra.
google-analytics.com